Ammattilaisemme

Brain Relief ja Auvo hoidot

Olen Tytti, kokenut ja koulutettu Auvo sekä Brain Relief hoitaja. Lyhyemmät Auvo -hoidot toimivat erinomaisesti toimistoille ja Brain Relief on ihana tapa rentoutua vaikkapa kotiolosuhteissa. Palvelen pääosin Espoon alueella.

Hieronta

Olen Amy, ammattihieroja ja kouluttautunut monipuolisesti eri hierontatekniikoissa. Hallitsen klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi useita erilaisia tekniikoita perinteisestä thaihieronnasta aromaterapiaan. Palvelen Helsingin, Vantaan, Järvenpään ja Keravan alueilla.

Hieronta

Olen Emma, ammatiltani hieroja ja erikoistunut etenkin klassiseen hierontaan sekä purentalihasten käsittelyyn. Valitsen sopivat tekniikat asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaisesti. Pääosin työskentelen Espoon postinumeroalueilla.

Hieronta

Olen Kate, ammattihieroja ja teen monipuolisesti hierontoja aromaterapiasta intialaiseen päähierontaan sekä perinteisempiin hierontoihin. Myös kasvohieronnat kuuluvat osaamisalueeseeni. Toimin pääosin Helsingin alueella.

Liikunta

Olen Hanna, intohimoinen ja kokenut jooga-ammattilainen. Minulla on vahva traditionaalisen hathajoogan perusta ja ohjaan myös meditaatio- sekä hengitysharjoituksia. Toimin pääosin Helsingin alueeella.

Liikunta

Olen monipuolinen liikunta-alan ammattilainen Kristiina. Ohjaan mm. lihaskunto-, kahvakuula-, liikkuvuus-, kehonpaino- ja kehonhuoltoharjoituksia sekä vedän taukoliikuntapalveluita, bootcamp- ja hiit -treenejä. Toimin pääosin Helsingin ja Espoon alueella.

Hieronta

Olen Jutta, ammattihieroja jolla on aito halu edistää terveyttä ja hyvinvointia. Teen mm. aromaterapiaa, intialaista päähierontaa sekä raskausajanhierontaa. Palvelen pääosin Helsingin, Espoon ja Vantaan postinumeroalueilla.

Liikunta

Olen pilatesohjaaja Jenna ja minulla on vuosien kokemus ja syvän tason ymmärrys ihmiskehosta sekä sen liikeradoista. Olen sekä lempeä että teknisesti tarkka ohjaaja, ja tunneillani on iloinen ja kannustava ilmapiiri. Takaan tehokkaan treenin jokaiselle! Työskentelen liikkuvasti pk -seudun alueella.

1/5