Ammattilaisemme

Liikunta

Hei!

Olen Kristiina, koulutustaustaltani työfysioterapeutti, AMK Selkäneuvoja sekä PhysioTrainer. Olen työskennellyt liikunta-alalla ryhmä- ja yksilöohjausten parissa yli 20 vuotta. Olen elämäntapaliikkuja ja valmentajana minua on luonnehdittu asiantuntevaksi, helposti lähestyttäväksi sekä huumorintajuiseksi. Valmennan intensiteetillä ”vähemmän sanoja, enemmän tekoja”- kuunnellen silti asiakkaan tarpeita herkällä korvalla.

Asiakkaan tarkka kuuntelu ja lähtökohtien huomiointi on prioriteettina myös valmennustyössäni. Valmentajana osaan auttaa etenkin, jos asiakkaalla on esimerkiksi työkuormituksen tai ikääntymisen aiheuttamaa tuki- ja liikuntaelinvaivaa ja hän kaipaa yksilöllisesti soveltuvia, kuntouttavia harjoitteluohjeita. Erikoisosaamista minulla on erityisesti niska-hartiaseudun, selän sekä lonkka- ja polvivaivojen kuntoutuksesta. Toisaalta valmennuksessani ei keskitytä pelkkään vaivaan, vaan enemmänkin siihen mikä onnistuu hyvin vaivasta huolimatta!

Minulle lähellä sydäntä ovat erilaisten liikunnallisten pienryhmien ohjaaminen, missä yhdistyy yksilöllisen ohjaamisen sekä yhdessä tsemppaamisen ja tekemisen meininki!

Ohjaan Bluumon kautta mm.taukoliikuntoja sekä muita liikunnallisia aktiviteetteja yritysasiakkaille. Voit mainita tilausta tehdessäsi nimeni lisätietokentässä, niin palvelu kohdistuu minulle. Tapaamisiin!

Varaa palvelu tästä