Ammattilaisemme

Hieronta

Olen Olga, toiminut hierojana jo 18 vuotta kouluttaen itseäni monipuolisesti. Hallitsen erilaiset tekniikat perinteisistä hieronnoista purentalihasten käsittelyyn. Toimin Helsingin, Vantaan ja Espoon postinumeroalueilla.

Liikunta

Olen Rosa, monipuolinen liikunta-alan ammattilainen sekä life coach. Vedän muun muassa ploggingia, juoksutunteja, joogaa sekä porras- ja kuntosalitreenejä. Toimin pääosin Helsingin alueella.

Hieronta

Olen Juha, kokenut hieronta-alan ammattilainen. Koulutukseltani olen urheiluhieroja, ja olen suorittanut myös osteopaattisen mobilisoivan hieronnan kursseja. Teen klassista- ja urheiluhierontaa Vantaan, Helsingin ja Espoon postinumeroalueilla.

Hieronta ja akupunktio

Olen koulutettu hieroja Joonas. Käytän monipuolisia tekniikoita ja teen perinteisten hierontojen ohella mm.purentalihashierontaa sekä akupunktiota. Palvelen pääosin Helsingin postinumeroalueilla.

Hieronta

Olen Mia, koulutettu hieroja ja my fascia -terapeutti. Olen erikoistunut klassiseen hierontaan ja käytän siinä apunani fascia -tekniikoita. Palvelen pääosin Helsingin postinumeroalueella ja teen mm.hotelli- ja yrityskäyntejä.

Hieronta

Olen Liina, ja minulla on yli 10 vuoden työkokemus hieronta-alalta. Olen monipuolinen hieroja ja teen mm.klassista ja urheiluhierontaa. Toimin pääosin Helsingin, Vantaan ja Espoon postinumeroalueilla.

Hieronta

Olen Jussi, hieronta-alan ammattilainen ja keskittynyt klassiseen sekä urheiluhierontaan. Teen myös työhyvinvointiin liittyen ohjausta ja neuvontaa (työergonomia, lihaskunto). Toimin pääosin Vantaan, Tuusulan ja Keravan alueilla.

Hieronta

Olen Susanna, hieronta-alan ammattilainen. Olen keskittynyt pääosin klassiseen ja urheiluhierontaan. Toimin Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa.