Blogi

 

22.05.2024

Mitä lahjaksi opettajalle, kasvattajalle, tukihenkilölle ja avustajalle?

Haastattelimme opettajia ja varhaiskasvattajia, mitä he itse ajattelevat lahjoista ja muistamisista. Lue alta, mikä ilahduttaa ja mitä asioita kannattaa vielä ottaa huomioon lahjan hankintaa miettiessään.

 

13.05.2024 Yhteistyö

Bluumon ja Haaga-Helian yhteistyöhön ripaus kansainvälisyyttä

Bluumo on aktiivisesti mukana monenlaisessa oppilaitosyhteistyössä. Kokemuksemme niin työharjoittelupaikkojen tarjoajana, lopputöiden ohjauksesta kuin yrityksenä kurssien opetukseen osallistumisesta ovat erittäin positiivisia. Syksyllä 2023 aloitimme yhteistyön Haaga-Helian kanssa antamalla (...)

 

18.04.2024 Bluumo PRO

Bluumo ja Haaga Helia yhdessä Espanjaan

Miltä kuulostaisi työskentely Pasilan sijasta vaikkapa Barcelonassa? Bluumo ja Haaga Helia toteuttivat yhteistyössä koulutusmatkan Barcelonaan, mikä pohjusti samalla Bluumon tavoitteita tarjota alustallamme työskenteleville ammattilaisille työmahdollisuuksia tulevaisuudessa myös Espanjan lämmössä!

 

15.03.2024 Hieronta

Hieroja kotiin - miten valmistaudun?

Hierojan tilaaminen kotiin on monelle uutta luksusta arkeen - tai ihan konkreettisesti apua tiukkaan tilanteeseen joko kehon jumien kanssa tai kun tilanne ei salli liikkumista itse palveluiden äärelle. Ohessa tietoa ja lyhyt pikaopas sinulle, kun tilaat hierojan kotiisi.

 

11.03.2024 Hieronta

Niska- ja hartiakipuja? Syyt ja hoitovinkit

Kärsitkö niska- ja hartia-alueen vaivoista? Ne ovat yleisimpiä vaivoja ja suoranainen vitsaus etenkin istumatyötä tekevillä. Lue mistä kivut yleensä johtuvat ja millaista apua niihin on saatavilla sekä miten niitä voi ehkäistä.

 

08.03.2024 Hieronta

Urheiluhierontaa liikkujalle

Urheiluhieronta sopii kaikille, erityisesti sinulle joka rakastat sporttia. Olit sitten peruskuntoilija tai intohimoisesti laji-ihmisiä, urheiluhieronta tukee hyvinvointiasi monin tavoin. Lue lisää ja tarkista, saako sinun paikkakunnallasi jo hierojan tilattua luoksesi!

1/7