Ammattilaisemme

Liikunta

Hei!

Olen Jenna, pitkän pilatesohjaajakoulutuksen käynyt pilatesohjaaja. Ohjaan sekä klassista että modernia pilatesta alkeista aina jatkotasoon asti huomioiden parhaani mukaan asiakkaiden mahdolliset rajoitteet ja yksilölliset tarpeet.

Pilatestunneilla opetellaan aktivoimaan kehon syviä tukilihaksia ja rakentamaan liikettä aktivaation päälle. Oma hengitys rytmittää jokaista liikettä ja pilateksen lateraalihengityksestä voikin saada apuja esim. selän kireyksiin. Pilates on kehonhallintatekniikka, joka kehittää vaihtelevasti hallintaa, voimaa, mobiliteettia, koordinaatiota ja tasapainoa. Pilates ylläpitää ja kohentaa ryhtiä sekä pitää selän terveenä. Pilates on hyvin monipuolisesti kehittävä, kokonaisvaltainen MindBody -laji.

Lisäksi olen kouluttautunut somatic stretching -ohjaajaksi ja ohjaan myös kahvakuulatunteja ja kuntosalicircuitteja.

Olen sekä lempeä että teknisesti tarkka ohjaaja. Mielestäni hyvä, rento ilmapiiri luo parhaat puitteet liikkumiselle ja uuden oppimiselle sekä auttaa kuuntelemaan oman kehon ja mielen viestejä. Tunneillani on iloinen ja kannustava meininki, ja voit huoletta hypätä mukaan juuri sellaisena kuin sinä olet. Innostun anatomiaan liittyvistä kysymyksistä ja haasteista, ja varioin mielelläni harjoitteet yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi.

Pilateksen lisäksi harrastan juoksua ja käyn kuntosalilla. Olen myös soittanut aivan pienestä asti pianoa. Liike ja musiikki ovatkin kerrassaan mahtava parivaljakko niin yhdessä kuin erikseenkin - niistä saan iloa, energiaa ja voimaa jokaiseen päivään!

Minut voi tilata Bluumon kautta yrityskäynneille tai esimerkiksi illanviettoihin pilatestunnin liikunnalliseksi aktiviteetiksi.

Varaa aika tästä