MEISTÄ

Bluumo on vuonna 2021 perustettu suomalainen hyvinvointialan yritys, joka tuo palveluliiketoiminnan digiaikaan. Bluumo keskittyy hyvinvointipalveluihin vapauttaen palvelutuotannon paikkariippuvuudesta ja tuoden näin täysin uudenlaisia mahdollisuuksia sekä palveluita käyttävälle että tarjoavalle taholle.

Haluamme parhaat ratkaisut kaikkien yrittäjien saataville sekä palvelut jokaisen suomalaisen kotiovelle - vähän kuin ruoka ja tavaratkin nykyisin.

Näin Bluumo toimii

Bluumo on hyvinvointipalveluiden verkkokauppa, jonka kautta asiakas ja palveluntarjoaja löytävät sopivan matchin vaivatta. Asiakkaalle Bluumo on siis palvelut luokse toimittava verkkokauppa ja palveluntarjoajille tehokas keikkatyöalusta. 

Huippulaadukkaat palvelut eivät ole enää sidottuja tiettyyn kadunkulmaan tai keskeisille paikoille ydinkeskustassa - voit Bluumottaa ne kaikki suoraan luoksesi. Palvelukonseptimme tehokkuus varmistaa myös laadukkaan palvelun käyttäjäystävällisen hinnoittelun.

Palveluiden tuottajalle Bluumo toimii keikkatyöalustana - ja on tulevaisuudessa paljon enemmän. Bluumo avaa ammattilaisille uudenlaisen tavan toteuttaa yrittäjyyttä ketterämmin ja riskittömämmin. Palveluntarjoaja saa työrauhan keskittyä ydinosaamiseensa; Bluumo hoitaa myynnin, markkinoinnin ja ajanvarausten hallinnoinnin. Toisin sanoen, ammattilainen käyttää vähemmän aikaa tukitoimiin ja enemmän aikaa laskutettavaan työhön pienemmillä taloudellisilla riskeillä.

Miksi Bluumo?

"Verkkokaupan kasvu on merkki siitä, että niin ostajat kuin myyjätkin arvostavat digitaalisten työkalujen tarjoamia mahdollisuuksia. Parannamme palveluiden saatavuutta ja helpotamme niiden tuottamista vähentämällä paikkariippuvuutta ja keventämällä kulurakennetta. 

Bluumon ytimenä sykkii selainpohjainen alustamme, joka mahdollistaa palveluketjun tehostamisen kaikkien eduksi. Tavoitehakuinen ja alati tehokkaammin pyörivä maailmamme ansaitsee lisää hyvää oloa ja helppoutta.

Siksi Bluumo."

Bluumon perustajatiimi Minna, Affan ja Esko

Media

Uusimman mediapaketin saat lähettämällä viestiä minna@bluumo.fi

Sijoittajille

Bluumo on suomalainen startup, joka tähtää transaktioalustallaan kansainvälisille hyvinvointitalouden markkinoille. Kasvuhakuisena yhtiönä ulkopuolinen rahoitus on keskeinen osa strategiaamme. Bluumo on myös osa Capital Six Oy:n yritysekosysteemiä. Halutessasi lisätietoja Bluumosta sijoituskohteena, ota yhteyttä esko@bluumo.fi.