Lahjakortit

Hyvinvointia lahjaksi

Maailma hukkuu tavaraan, mutta hyvinvointia on tuskin koskaan liikaa. Hyvinvointilahjat ovat tätä päivää ja monelle erityinen ilo arjen keskelle. Hyvinvoinnin antaminen lahjaksi kertoo paljon myös antajastaan!

Esimerkiksi tunnin hieronta kotiin tuotuna jää takuulla jokaisen mieleen ja tekee hyvää monella tapaa; lahjansaaja pääsee rentoutumaan aidosti, kun palvelu tulee luokse eikä tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa käyttääkseen lahjakortin. Hyvinvoinnin lahjat antavat saajalleen monenlaisia terveyshyötyjä, ja lisäksi palveluiden hankinta piristää paikallista taloutta kuormittamatta tavaran lailla ympäristöä.

Bluumon lahjakortit

Bluumon lahjakortit ovat mieluisa lahja ja helppo tapa muistaa kollegaa, läheistä tai muuten vain ilahduttaa sinulle tärkeää henkilöä. Näin tilaat Bluumon lahjakortin:

  1. Lähetä viesti osoitteeseen info@bluumo.fi ja kerro seuraavat tiedot: palvelu, jonka haluat antaa lahjaksi, lahjansaajan nimi ja keneltä lahja on
  2. Lähetämme sinulle sähköpostiisi 3h sisällä lahjakortin, jonka koodilla lahjansaaja voi lunastaa palvelun silloin, kun sen haluaa käyttää. Lahjakortti on voimassa vuoden
  3. Lähetämme sinulle maksulinkin, jolla voit maksaa ostoksesi käyttämämme Visman Paymentsin kautta verkkopankissa, mobilepaylla tai kortilla.

Voit aina myös soittaa ja tehdä tilauksen asiakaspalvelustamme +358 44 236 6308, asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9-17.

Galleria