Blogi

 

11.03.2024 Hieronta

Niska- ja hartiakipuja? Syyt ja hoitovinkit

Kärsitkö niska- ja hartia-alueen vaivoista? Ne ovat yleisimpiä vaivoja ja suoranainen vitsaus etenkin istumatyötä tekevillä. Lue mistä kivut yleensä johtuvat ja millaista apua niihin on saatavilla sekä miten niitä voi ehkäistä.

 

08.03.2024 Hieronta

Urheiluhierontaa liikkujalle

Urheiluhieronta sopii kaikille, erityisesti sinulle joka rakastat sporttia. Olit sitten peruskuntoilija tai intohimoisesti laji-ihmisiä, urheiluhieronta tukee hyvinvointiasi monin tavoin. Lue lisää ja tarkista, saako sinun paikkakunnallasi jo hierojan tilattua luoksesi!

 

05.03.2024 Fysioterapia

Fysioterapia - mitä se on?

Monille meistä fysioterapia sanana on tuttu, mutta sen sisältö ja monipuolisuus ei niinkään. Tiesitkö, että esimerkiksi näyttöpäätetyöstä johtuvat kivut niska-hartiaseudulla kuuluvat fysioterapian piiriin ja voit hakea fysioterapeutin tekemästä hieronnan kotikäynnistä 60% kotitalousvähennyksen?

 

01.03.2024 Jalkaterveys

Jalkaterapiaa palvelukotiin

Kun tilaat Bluumon kautta jalkaterapian luoksesi, millaista se on? Miten kaikki toimii ja sujuu tilauksesta palvelun vastaanottamiseen? Lue alta Bluumon palveluiden palvelukotiin/kotiin toimituksesta lisää.

 

27.02.2024 Jalkaterveys

Jalkahoito ja jalkaterapia

Miten jalkasi voivat? Onko lenkkitossut hiertäneet jaloissa tai jalat muuten muhineet monoissa? Juuri nyt on hyvä hetki tarkistaa oman jalkaterveyden tilanne. Bluumo tuo jalkahoidon ja -terapian luoksesi. Lu, mikä hoito sopii sinulle parhaiten!

 

07.02.2024 Hieronta

Hieronta osana urheilijan kehonhuoltoa

Kehonhuolto on olennainen osa urheilijan suorituskyvyn ylläpitämistä ja kehittämistä - ja kyllä, se on tarpeen myös perusliikkujille. Kehonhuolto usein unohtuu, sillä sitä tehdään itse ja se vie aikaa. Hieronta onkin yksi mukava, helppo ja tehokas tapa huolehtia kehosta.