Blogi

18.04.2024  | Bluumo PRO

Bluumo ja Haaga Helia yhdessä Espanjaan

Miltä kuulostaisi työskentely Pasilan sijasta vaikkapa Barcelonassa? Bluumo ja Haaga Helia toteuttivat yhteistyössä koulutusmatkan Barcelonaan, mikä pohjusti samalla Bluumon tavoitteita tarjota alustallamme työskenteleville ammattilaisille työmahdollisuuksia tulevaisuudessa myös Espanjan lämmössä!

Bluumo X Oppilaitosyhteistyöt

Bluumo on aktiivisesti mukana monenlaisissa oppilaitosyhteistyössä esimerkiksi työharjoitteluiden ja lopputöiden muodossa. Ensimmäinen kansainvälinen avaus suuntasi huhtikuussa Barcelonaan, jossa Bluumo oli yhdessä Haaga Helian kanssa kouluttamassa Google Venturesin kehittämää Design Sprint -menetelmää paikalliselle yliopistolle.

Onko teidän koulunne haaveillut kiinnostavista yritysyhteistöistä? Voitte aina olla Bluumoon yhteyksissä info@bluumo.fi ja kuvailla, millainen yhteistyö teitä kiinnostaisi sekä yhteistyön tavoitteista. Vastaamme kaikkiin kyselyihin ja lähdemme mukaan niihin, joissa koemme voivamme tuottaa puolin ja toisin jotakin uutta ja arvokasta.

Keikkatöitä ammattilaisille ja opiskelijoille

Jos olet jo hyvinvointipalveluita (mm.hieronnat, fysioterapia, jalkaterapia) tuottava ammattilainen ja haluat toteuttaa ammattiasi joustavasti, vapaammin ja pienemmillä riskeillä, Bluumo on oikea kumppani sinulle. Tutustu lisää ammattilaisten puoleemme täältä.

Bluumo on erinomainen partneri ammattilaisten lisäksi myös valmistumisvaiheessa oleville mm.hieronnan, fysioterapian, jalkaterapian ja jalkahoitojen opiskelijoille. Bluumo tarjoaa helpon ja matalariskisen vaihtoehdon oman yritystoiminnan käynnistämiseen. Saat Bluumosta tuen hinnoitteluun, tuotekehitykseen, maksuliikenteeseen, markkinointiin ja myyntiin. Pääset siis täysin keskittymään ydinpalveluun eli asiakkaan kohtaamiseen ja erinomaiseen hoitotyöhön.

Tulevaisuuden mahdollisuudet Bluumossa

Oppilaitosyhteistyön ohella Bluumo vahvisti reissun puitteissa myös muuta verkostoaan Espanjassa. Barcelonan lisäksi Bluumolla on nyt kansainvälistymistä tukevia kontakteja mm. Valenciassa ja Fuengirolassa. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa tarjota Bluumon ammattilaisille mahdollisuus työskennellä joustavasti myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Mikäli työskentely Suomen ulkopuolella, kuten Espanjassa, kuulostaa sinusta kiinnostavalta mahdollisuudelta tule mukaan ja luo oma Bluumo PRO tili. Saat meiltä yrityksesi liikevaihtoa tukevia keikkatarjouksia ja pidämme sinut ajan tasalla, kun uusia alue -mahdollisuuksia Bluumossa aukeaa.