Blogi

31.05.2023  | Yhteistyö

Bluumo – hotellin ainutlaatuinen online Dayspa!

Bluumo tuo palvelut luoksesi nyt myös hotelliin

Tiedossa työreissu, irtiotto arjesta tai staycation? Hotellielämä tarjoaa ihanaa ja kaivattua luksusta arjen keskelle. Pääsee rentoutumaan hotellilakanoihin ja nauttimaan runsaasta (ja valmiista!) aamiaisesta. Tämän kaiken lisäksi on nyt mahdollista rikastuttaa hotellielämystä tilaamalla vaikkapa manikyyrin huoneeseen tai lähteä juoksulenkille oman personal trainerin kanssa.

Bluumo on aloittanut yhteistyön Scandic by Marskin kanssa Helsingin ydinkeskustassa. Vieraillessa Marskilla voi nyt täydentää hotellikokemuksen huippuun nauttien monipuolisista hemmottelevista ja mieltä virkistävistä palveluista.

Online Dayspa - uusi tapa nauttia palveluista helposti 

Suurimmassa osassa hotelleita ei ole omaa hyvinvointikeidasta, sillä sellaista on haastava ylläpitää tasapainoillen sesonkien ja vaihtuvien tarpeiden kanssa. Yhden salongin palveluvalikoima on muutenkin melko rajallinen - esimerkiksi liikunnan ja hyvinvoinnin palvelut tai muut erikoisemmat palvelut eivät istu perinteisen kauneusalongin valikoimaan.

"Bluumon valikoimasta hotellille löytyy tällä hetkellä erilaisia hyvinvoinnin-, kauneuden- ja liikunnan palveluita. Palveluvalikoimaa täydennetään lisäksi jatkuvasti asiakastoiveita kuunnellen. Palveluntarjoajat ovat paikallisia, hyväksi todettuja ammattilaisia, jotka työskentelevät Bluumon alustan kautta tarjoten palveluita asiakkaiden luokse. Bluumo toimii välitysalustana palveluntarjoajan ja asiakkaan välillä." Kertoo Bluumon perustajajäsen Minna Serkelä.

Bluumon palvelukonsepti avaa hotelleille mielenkiintoisen tavan mahdollistaa entistä parempi vierailukokemus asiakkailleen. Hotellin asiakkaille Bluumo avaa täysin uudenlaisen ja helpon tavan käyttää erilaisia palveluita omaa aikaa ja vaivaa säästäen, hyvinvointi maksimoiden. Bluumon sivustoilta asiakas voi tilata mieluisan palvelun suoraan hotellihuoneeseen. Kokeneet ja koulutetut palveluntarjoajat saapuvat hotellin aulaan, josta aulapalvelu soittaa ja ohjaa eteenpäin asiakkaan huoneeseen.

"Jos tilaa esimerkiksi kasvohoidon tai hierontaa, nämä tehdään omassa hotellihuoneessa. Varatessa liikunnan palveluita, palveluntarjoaja saapuu luoksesi ja lähdette yhtä matkaa lenkille, jumppaamaan tai vaikkapa joogaamaan puistoon. Palveluntarjoaja saapuu aina tarvittavien välineiden kanssa ja asiakas saa nauttia vaivattomuudesta." Täydentää Bluumon toinen perustajajäsen Esko Sorva.

Kaupunkia ennestään tuntemattomille Bluumo tuo myös muunlaista helppoutta – ei tarvitse googletella kaikkia palveluita tarjoavia paikkoja ja etsiä vapaita aikoja hankkiutuen vielä oikeaan aikaan paikan päälle. Lisäksi esimerkiksi liikunnan palveluiden kautta on mahdollisuus tutustua kaupunkiin paikallisen ohjaajan kanssa.

Mitä saisi olla?

Bluumon palveluvalikoima on suunniteltu ilahduttamaan, rentouttamaan ja tuomaan uusia kokemuksia. Alla esimerkkejä huoneisiin tarjottavista palveluista. Koko palveluvalikoiman Marskiin löydät täältä.

 HYVINVOINTIPALVELUT

  •  Jalkahieronta: Pitkän päivän päätteeksi jalkasi ansaitsevat helpotusta, jolloin jalkateriin ja sääriin keskittyvä hieronta sopii tilanteeseen täydellisesti! Kyseinen hieronta aktivoi jalkojen hermoja sekä lymfakiertoa. Ja mikä parasta, tämän jälkeen uni maistuu!
  •  Pää-, niska- ja hartiahieronta: Tämä ihana hieronta on suunnattu erityisesti sinulle, jota piinaavat päänsäryt tai jumit esimerkiksi pitkien toimistopäivien jälkeen. Kyseinen hieronta sopii toki jokaiselle, ja antaa taatusti rennomman olon lievittämällä kireyttä ja hivelemällä aistihermoja.
  •  Joogatunti: Miltä kuulostaisi oma yksityinen joogatunti sinulle tai esimerkiksi kumppanin tai ystävän kanssa koettuna? Jooga tunnetusti edistää stressitasojen laskua yhdistämällä meditaation ja liikunnan. Ohjaaja vetää juuri toiveidesi mukaan räätälöidyn tunnin hotellihuoneessasi tai halutessasi ja sään salliessa lähipuistossa.

 KAUNEUDENHOITOPALVELUT

  • Manikyyri: Tämä ylellinen hoito sisältää kuorinnan, käsikylvyn, kynsien hoidon, kevyen käsihieronnan ja rasvauksen. Hoito sopii niin miehille kuin naisille. Nauti tästä samalla ottaen kaiken hyödyn irti hotellielämyksestäsi!
  •  Juhlameikki: Sisältyykö vierailuusi illanviettoa juhlavammissa merkeissä? Voit tilata meikkitaiteilijan suoraan huoneesen ennen tärkeää hetkeä ja nauttia helppoudesta. Meikki räätälöidään toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ja tämähän on myös aivan mainio tilaisuus oppia ammattilaiselta omiin kasvonpiirteiisiin sopivista meikkityyleistä. Kokeile ja ihastu!

Miten palvelut tilataan?

Hyvinvointielämys luoksesi onnistuu seuraavien ohjeiden avulla:

  1. Selaa palveluita Bluumon sivuilta - palveluvalikkomme ja vapaat ajat löydät Bluumo x Marski omasta valikosta 
  2. Varaa mieluisa palvelu ja maksa
  3. Rentoudu - Palveluntarjoaja saapuu valitsemanasi ajankohtana mukanaan kaikki tarvittava. Hotellin aulapalvelu soittaa sinulle ja voit pyytää vastaanotosta lähettämään palveluntarjoajan huoneeseesi 
  4. Nauti!

 Kun palvelut tulevat luoksesi, säästät aikaa ja vaivaa saaden optimaalisen hyödyn irti mukavasta hotellihuoneestasi.

 Rentouttavia hyvinvointihetkiä!